Saturday, January 1, 2011

Siti Di Alam Fantasi


Last Sunday keluar gi tengok teater dengan dua anak daraku sekali ngan sepupu sepapat dan kakak iparku. Gi layan Siti Di Alam Fantasi. Tiket RM25.50 (diskaun sebab family package - harga asal RM30), tapi sebab tak ramai orang so kitorang dapat duduk seat paling depan. Basically memang entertaining teater ni. Liyana Jasmay tu memang ler pandai berlakon. Dulu watak utama teater ni dilakonkan oleh Amy Mastura. 

Ni sebahagian prop yang ada kat situ. Boleh lah bebudak ni berangan jadi Siti. 

dah nak habis baru boleh ambik gambar..he..he. Kalau boleh rakam, tak payah lah tengok teater kan?



Ha..ni pulak tengah tunggu giliran nak ambik autograph ngan Siti. Mak-mak hantar anak2 je lah :)

0 tengah makan stoberri:

Post a Comment