Saturday, January 1, 2011

Dunia Yang Hilang

Acara penutup tahun ni gi berjimba di The Lost World of Tambun (LWT). LWT ni adik-beradik Sunway Lagoon lah sebab mak-bapak dia sama (Sunway jugak tokeynya). 

Muka2 yang tak sabar nak berendam dalam air.

Sempat lagi berposing :)



Tempat ni tak lah sebesar Sunway Lagoon tapi bentuk muka bumi dan keadaan sekeliling tempat ni memang best dan nyaman compared to Sunway Lagoon (hangat berdeting).


Kat Petting Zoo ni boleh bagi makanan kat binatang dan kebanyakannya lepas bebas sebab jinak2 belaka. Tapi Pak Belang takde lah. Yang tu memang kena kurung.



Siap boleh tangkap ikan lagi. Tapi susah sebenarnya, nampak je macam senang. Tengok tu punya lah beriya nak tangkap ikan.






Hmm...dah penat berjimba, sebelum balik kenalah isi perut dulu kan. Kalau datang sini, mesti pekena mi rebus Ramli ni. Kedai Mi Rebus ni dekat belakang Maybank kat Ipoh town.


Ini rupa mi rebus sebelum masuk dalam perut.


Kusyuk2 makan, tak pandang kiri kanan dah :)

Hmm..selamat..LICIN....
Singgah ye, jangan tak singgah, memang masyuk...

1 tengah makan stoberri:

afzan said... [Reply to Comments]

best gi jalan-jalan. nak2 dengan anak2

Post a Comment