Friday, April 29, 2011

Dapat Hadiah

Ni entry tertangguh lagi sebenarnya.


To cut short, terima notis dapat parcel ni kira2 1 minggu 5 hari yang lepas (nak jugak letak detail sebab kalau tak nanti cam tak logik sebab kalau dah 2 minggu parcel ni kira dah pulang balik kat pengirim sebab tak tuntut). Tapi sebab banyak je agenda tersendiri maka asyik tertangguh je nak ke Pejabat Poslaju kat Bangi tu untuk ambik parcel ni. So at last berkesempatan gak gi ambik and dah tau sapa yang kirim sebab dah di beritahu nak hantar barang so tak surprise tapi apa isi barangnya memang surprise.

Dapat je barang, tak sempat toleh kiri kanan terus bukak parcel..memang pompuan, jenis over excitedkan bab2 dapat benda free ni.

Hadiahnya ialah...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Perfume Woman of Earth Avon dari Blogger Ardini Humaira. Thank you lah Dini sebab berjaya membaca isi hatiku yang tengah berkira-kira nak beli perfume sebab stok dah nak habes. 

Sedap jugak bau perfume Avon ni. lagipun free kan, mesti wangi punya, yang penting tak payah beli sebab banyak lagi benda yang kena menabung nih.....

1 tengah makan stoberri:

Ardini Humaira said... [Reply to Comments]

^___^

yeay sampat dengan selamat.. hehe... selamat berperfume kak !

Post a Comment