Friday, November 26, 2010

PEMENANG TERMENANG

Jeng..jeng..jeng.. lepas penat menerjah..actually tak lah penat mana sebab tak banyak sangat pun..propa je lebih..Sebenarnya penat sebab banyak sangat aktiviti utama dan sampingan yang kena buat dalam minggu ni. Kepada peserta akhir, tima kacih sebab sabar menunggu ye. Ye lah, nak tunggu orang bagi hadiah, kenalah sabar sikit tak gitew kita?


Okey lah, demi menghargai mereka2 yang sabar itu dan supaya blog ni tak di banned pada masa hadapan sebab melengah2kan masa, maka pemenang bagi Stoberri Coklat 1st GA kali ni jatuh kepada ...eh sebelum tu nak bagi tau sikitlah cara pengadilan di buat. Setiap blog memang diterjah dan dinilai berdasarkan jawapan dan kreativiti. Tak pakai khidmat En. Random.org sebab rasa kejam sangat melainkan GA setakat suruh tinggal blog address sesuai lah. Since ada yang memang rajin dan kreatif, maka kita shortlistkan dan pilih yang terbaik. So pemenangnya ialah:-

1. tiefazatie - barangan Avon
2. mama zharfan - Barangan Cosway
3. Imanmom - Saguhati
4. tengkuizzahfarahana - Saguhati
5. haszuraidah - Saguhati


So, kepada pemenang silalah melapor diri di pondok kawalan dengan kadar segera. Tapi hadiah, cek pos minggu depan ye. Weekend baru nak pi beli hadiah. 


Kepada yang tak berjaya, tetap diucapkan terima kasih sebab sudi gak singgah blog ni dan join GA kali ni. Cuba lagi di GA yang akan datang. Adios amigos!! Chows !!


15 tengah makan stoberri:

Mama Zharfan said... [Reply to Comments]

tq sbb sudi pilih me as one of the winners :)
nak lapor diri mcm mana ni
me bagi address me kat sini ajerlah yer

Suzi Fadhilah Ismail
1542 Kg Padang Kala
16400 Melor
Kota Bharu
Kelantan

no hp nak jugak ker?

Anna said... [Reply to Comments]

Kepada pemenang, boleh email ya your detail address n contact number untuk tujuan penghantaran hadiah.

Tq.

tiefazatie said... [Reply to Comments]

wah...tq sis!xsangka sis pilih ifa sebagai antara pemenang nie..tq2...happy2...ngeh2~
lapor diri sini ke sis?
ifa ikut mamazharfan nie..

atifah izzati wahab

JKR 533/3 Jalan Temasya Pantai,
Batu Burok,
20400 Kuala Terengganu,
Terengganu

tiefazatie said... [Reply to Comments]

sis anna..apa email sis?sori ifa xjmp nie..huhu

Anna said... [Reply to Comments]

Takpe2, kalau dah report kat sini pun buleh. Anyway my email : mummymodern@yahoo.com

tiefazatie said... [Reply to Comments]

sis..nie die my tq n3 4 u...tq for make my day!

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/11/ifa-menang-stoberri-coklat.html

just a simple n3...hope happy...=)

Miza Yusof said... [Reply to Comments]

tahniah pada semua pemenang :)

tiefazatie said... [Reply to Comments]

tq sis sudi terjah n komen..=)

haszuraidah ishak said... [Reply to Comments]

yeayyy..thanks anna coz sudi pilih me..bestnyer..me dah emel..tahniah juga buat pemenang yg lain..

thanks tau..

imanmom said... [Reply to Comments]

alhamdulillah menang jugak..
tq very much ..
saya dah email..

haszuraidah ishak said... [Reply to Comments]

this is my tq entry..entri autopublish jam 1 tghari..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/11/pemenang-termenang.html

thanks kak Anna..

iZzaH faRahaNa said... [Reply to Comments]

yeayea...menang...

Tengku Nor Izzah Farahana Bte Tengku Abu Bakar@Yahya
No. 217, Jalan Baru Kampung Pak Sabah,
23000 Dungun, Terengganu,
TerengganuDarul Iman.

time kasih manyak manyak...LaLaLa...(*_*)

deqlis said... [Reply to Comments]

apa kurangnyerr penyertaan ku wahai mummymodern?? tak aci nie... (sedang hentak2s kaki) hihi...huhuk jeles nie kawan2 menang...daku tak menang..leleh dah hingus nie...ekekeke..habis dah banjir blog mummy nie..

apapun pd yg menang tahniah yer..:-P

jom joim my contest pulak:-).. heheh

haszuraidah ishak said... [Reply to Comments]

hohoho..saya bagi kat sinilah akak..

haszuraidah ishak
lot 250
kampung atas pinggir
17030 pasir mas,
kelantan

thanks gitau..

tiefazatie said... [Reply to Comments]

salam sis..
sori..lambat lak ifa wat n3 nie..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/01/barangan-avon-yang-best.html

tq so much sis!

Post a Comment