Thursday, November 18, 2010

Beauty Makeover Terover

Huish..tengah syok2 wat keje pagi tadi.(syok ke?) tetiba dapat phone call dari nombor yang tak de dalam list. Aku memang malas nak layan nombor2 yang pelik2 ni tapi pagi tadi jiwa murni lak nak angkat. Tetiba minah kat dalam tepon tu cakap "Hye, I'm from Cleo Magazine, just to let you know that your seat for ZA Beauty Makeover have been confirmed, congratulation. See you this Saturday".

Yay!!! Dapat main mekap-mekap! Tak sia2 hantar borang awal2. So nanti aku tepek ler kat sini gambo event tu nanti untuk tatapan umum :) Pompuan kan emang suka benda2 cam ni. Kalau tengok artis2 barat tu tak ler lawa mana tapi bila dah tepek ngan mekap 4, 5 inci lawa le jadi nya. Tak caya? Cuba tengok ni.

Korang kenal ke sape minah ni? 

Tapi kalau minah ni misi mustahil le kalau tak kenal kan?

Jadi, kita tunggu lah outcome hari Sabtu ni ye. Adakah beauty makeover boleh menjadikan 2 makhluk yang berbeza ini sama tapi tak serupa??? Sapa tahu?




0 tengah makan stoberri:

Post a Comment