Sunday, November 21, 2010

Terima Kasih Cikgu (Sambil lompat macam upin & ipin)

He..he..toche..toche..(betul ke eja cam tu?), terima kasih cikgu! Eh cikgu pulak, kira cikgu lah jugak. Tapi sebenarnya terima kasih kat Cleo yang bagi 1 seat untuk gi Za Essential Beauty Makeover semalam. Banyak gak ilmu kecantikan yang ditimba. Tapi yang best part tu boleh main mekap2. Boleh colour2 muka sendiri, memang best. Tapi sebab terlampau concentrate menyonteng muka, terus lupa nak ambik gambar, camno?
Sempat lah snap sekeping. Mula2 dia panggil sorang untuk di mekap sebelah muka je, pastu yang lain kena buat sendiri.



Part ni yang paling den suka, dapat goodie bag barang Za. Ada facial wash, lotion, mask, lipstick dan lipgloss. Suka..suka..suka...:)
 Last but not least, rupa2 yang dah kena conteng. Masa datang sume muka pucat lesi.

1 tengah makan stoberri:

SyUhAdA said... [Reply to Comments]

wah..
besnye dpt goodies~

Post a Comment