Wednesday, December 8, 2010

Maafkan Kami...Maafkan Kami...Maafkan Kami

Maafkan saya..teng..terereng..maafkan saya....

Kepada pemenang GA Stoberri Coklat, saya menyusun semua jari yang ada di tangan dan di kaki memohon ampun dan maaf sebab terbabas untuk mengepos hadiah2 kemenangan di sebabkan kekelamkabutan nak gi kursus, kerja dan ditambah lak ngan email yg tetiba macam diserang virus menyebabkan ada sesetengah email rupa macam ayat2 computer programming. Jadi kepada pemenang yang dah lapor diri kat sini tima kasih dan kepada yang lapor diri kat email, minta lapor diri di ruangan komen samada di sini atau entry sebelum ni ya. Sebab jenuh lah nak translate tapi tak berjaya. Hadiah InsyaAllah akan di pos paling lewat Sabtu ni. Dun worry, hadiah semua dah beli dan siap cuma time nak pos je tak berkesempatan. Terima kasih sebab sabar menunggu ya.

3 tengah makan stoberri:

tiefazatie said... [Reply to Comments]

salam sis...cian sis..xpe2..ifa blur la sis..xphm..kne bagi balik details ek..

atifah izzati wahab

JKR 533/3 Jalan Temasya Pantai,
Batu Burok,
20400 Kuala Terengganu,
Terengganu.

019-6356388

okie nie je kan sis..xpe sis..phm..tke ur time yaa..=)

Mama Zharfan said... [Reply to Comments]

tak pe, it's orait

Suzi Fadhilah Ismail
1542 Kg Padang Kala
16400 Melor
Kota Bharu
Kelantan

012-9512755

iZzaH faRahaNa said... [Reply to Comments]

time kasih...da dapat...tomei sesangat...he...http://tengkuizzahfarahana.blogspot.com/2010/12/present-from-mummy-modern.html

Post a Comment