Monday, November 22, 2010

Senarai Akhir Peserta GA

Okies, ini adalah senarai akhir peserta bertuah GA kali ni..jeng..jeng..jeng.:

1. anin
2. nurezzat
3. ekinashikin
4. nana
5. deqlis
6. jeeha
7. miza yusof
8. nadratul
9. nursufi81
10. tiefazatie
11. suzie rahman
12. ieyza
13. lynn azlina
14. mama zharfan
15. atie
16. nikadilafiziani
17. huda
18.s@hb@nu_mulaan
19. imanmom
20. mien
21. izzah farahana
22. haszuraidah

Kepada yang tak join tapi tinggal kan jejak, terima kasih sebab sudi singgah yer. Next time, kalau ada GA lagi boleh lah join. Anyway, sekarang masih duk menerjah sebab nak tengok gak komen2 peserta ni. Nanti kita tengok sapa yang kena.

11 tengah makan stoberri:

nurezzat said... [Reply to Comments]

nama ezzat sudah ada..
nanti jgn lupe terjah blog ezzat jugak oke...
ngeee~

imanmom said... [Reply to Comments]

saya no19,harap2 saya bertuah..

tiefazatie said... [Reply to Comments]

wah..nama ifa ada dh..hihi

nikadilafiziani said... [Reply to Comments]

waahh. terujanya! :)

ieyza said... [Reply to Comments]

no 12....dats my lucky number...hehehe

Mama Zharfan said... [Reply to Comments]

dh ada nama me :)

haszuraidah ishak said... [Reply to Comments]

nama saya juga ada..thanks..

LyNn'Azlina said... [Reply to Comments]

NO.13...hermmm...mungkinkah ada rezeki kali ni

nur said... [Reply to Comments]

alamak.. x post entry tu.. terlepas la..
http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/stoberri-coklat-1st-giveaway-blog-vs-fb.html

goodluck utk yg lain2
ALL IN ONE

iZzaH faRahaNa said... [Reply to Comments]

nama iZzah faRahaNa aDa...yaYyyyy...
nak meNanG boLey x....???
hoPefuLLy no. 21 jaDi noMbor beRtuah...
LaLaLa...=)

suzie rahman said... [Reply to Comments]

salamsuzie no 11.hope der luck.amin..

Post a Comment