Tuesday, October 12, 2010

Nabira..Ko Sakit Apa???

Nabira..adalah nama keta aku, bukan anak2 aku. Keta kesayanganku buat2 sakit lak hari ni. Kenapa lah time2 ni ko nak masuk wad. Ko bukan tak tau minggu depan aku nak gi holiday, terus tak tenang hati dan poket aku ni tau tak.

Tu lah, hari tu ko dah bunyi2, tapi bila time aku drive je. Bila laki aku drive ko senyap. Dah lah susah aku nak explain camana ko punya bunyi tu. Tup2 hari ni ko terus demam. Hai lah Nabira, cepatlah baik ek.

0 tengah makan stoberri:

Post a Comment