Saturday, October 16, 2010

Ada Sesapa Tertinggal Ke?

Hi..hi..bukanlah tertinggal bas ke atau kapal terbang. Tapi ada sesapa yang terlepas nak baca Cleo September Issue tak? Kalau ada yang tak sempat baca, saje lah nak share apa yang aku rasa menarik dalam keluaran bulan ni. Aku ni memang pembaca setia majalah ni dari zaman muda remaja hingga lah sekarang pun masih remaja lagi :)

Aku suka majalah ni sebab banyak tips berfesyen, bermekap, berparti dan macam-macam ber..lah lagi. September Issue ni tebal sikit tapi harge tetap sama. Tu yang aku suka sangat tu. 

Okies, kali ni ada himpunan pemilihan barangan kosmetik dan penjagaan diri dari yang murah sampailah yang harga ratusan ringgit tu. Barang2 ni diadili dan di coba sendiri oleh mereka-mereka yang memang duk berkecimpung dalam industri ni. Kat bawah ni antara barang yang mampu kita beli dan kebanyakannya boleh kita beli kat Watson or Guardian je tapi yang penting terbukti berkesan. So the WINNER for Cleo Beauty Hall of Fame 2010 ..jeng..jeng..jeng..layanz...


 Best Roll-On Deodorant 
Garnier Deo Minerals Light Extra Extra Whitening Deodorant
RM7.90


Best Cream Mask Under RM50
Garnier Aqua Defense Hydrating Mask
RM5.90


Best Whitening Mask Under RM50
Garnier Light Perfect Fit & Relax Whitening Mask
RM9.90


Best Anti-Ageing Serum Under RM100
Bio-Essence Bio-Cell Repair Rejuvenating Serum With ATP
RM85.90

Best Cleansing Foam
Bio-Essence Silky Foaming Cleanser with ATP
RM23.90

Best Facial Wipes
Biore Cleansing Oil-In Cotton Wipes
RM32.90

Best Eye Treatment Under RM50
Ginvera Green Tea Jade Dark Eye Circles Roll Away
RM38.90

Best Whitening Night Moisturiser
Ginvera Green Tea Repair & Nourish Night Cream
RM38.90


Best Whitening Body Moisturiser
Ginvera SPA Body Milk Nourishing & Whitening
RM15.90 for 400ml

Best Moisturising Cream For Day
Eucerin AQUAporin ACTIVE Moisturising Cream SPF15+UVA
RM69


Best Shampoo For Shiny Hair
Sunsilk Silky Smooth & Manageable Shampoo
RM14.90

Best Shampoo For Daily Use - I Must BUY
Yves Rocher Ecolabel Radiance Shampoo
RM33 for 300ml

Best Shine Conditioner
Guardian Organic Brown Rice Refreshing Conditioner
RM19.90

Best Body Moisturiser
NIVEA Smooth Body Milk for Dry Skin
RM19.90 for 400 ml

 Best Mask for Acne and Blemishes
b.liv Kick Spots Out Blemish Treatment Mask
RM45.90
Best Plum Lipstick
Silkygirl Moisture Max Lipcolor Plum Smoothie
RM23.90

Ha..best kan. I'm heading to Guardian / Watson for my best pick...

0 tengah makan stoberri:

Post a Comment