Friday, May 6, 2011

The Many Faces of My Lil Rainbow

Hari ni harijadi my lil Rainbow Khalissa Khayrin. Why Rainbow?? Sebab rainbow tu ada banyak kaler dan selalu buat kita tersenyum sebab dia keluar lepas hujan. Macam tu jugaklah si tecik Lissa yang karakternya memang macam kaler-kaler pelangi, penuh warna-warni but in the end akan buat kita tersenyum walaupun selepas mengharungi ribut taufan..hahah..get it???

In this entry, I upload a few faces of lil Khalissa from baby until dah jadi anak dara tecik :)


She was born 5 days late from the actual due date - 5 May 2007




 Ni kira angin baik sikit lah, kalau tak mesti bercekau punya.

Dia jugak adalah ratu air mata. Hati yang cukup fragile senipis kulit bawang kut :)
 Bila dah besau ni suka sangat posing buat mulut gitew??


Dengan umi yang muka dah loheh sebab sedari pagi duk bersilat.

 Ni ler rupa kek untuk anak manja Umi - Lissa


0 tengah makan stoberri:

Post a Comment