Saturday, May 14, 2011

Lissa oh Lissa

Hari ni pepagi dah jadi driver menghantar Dalea ke kelas tenis kat Putrajaya dengan coach Diana (coach aku jugak tu hehe..2 dalam 1). Btw, sekarang Dalea dah up satu gred. Masa start dulu dia masuk kelas mini tenis tapi sebab dia dah boleh pukul bola macam ala2 semi pro lah kan, so coach suruh tukar gi kelas standard pulak. So sekarang ni baru 2 kali je sempat gi kelas standard ni sebab baru je habis sekolah ganti.

Aku dulu masa sekolah2, teringin gak nak main tenis ni tapi tak kesampaian, dah veteran ni baru merasa. So kalau boleh biarlah si Dalea atau Lissa ni kecik2 dah didedahkan dengan macam2 jenis sukan ni. So far si Dalea memang look forward nak gi kelas tenis ni cuma cik Lissa tu je fail sikit. Hari tu dah siap bershopping segala kasut ngan baju bagai sebab nak join kelas tenis ni, tup2 sampai je kat Court..as usual..drama..drama..drama..haih..habis investment aku ..kwang..kwang..kwang.




Anyway hari ni cik Lissa pun dah bangun pepagi so kenalah aku angkut sekali ke court. Since hari ni ramai bebudak takde so barulah cik Lissa tu nak bergerak sikit. 

Dapat tolong kutip bola tenis pun kira ok lah kan  Lissa..hai lah Lissa...:)


0 tengah makan stoberri:

Post a Comment