Thursday, March 17, 2011

Mari Merias Kuku

Lama sungguh rasanya tak memanjakan diri sendiri. Last aku buat kerja-kerja tu masa gi Bali last year je. Balik Mesia jangan kan ke spa, nak merias kuku malu eh...kuku pun tak sompek. Tapi bila tengok offer kat Milkadeal ni mula tergediks-gediks rasa macam malam ni gak nak gi kat Harmony ni. 72% off ye, memang berbaloi.


Apa-apa pun, kalau korang pun macam aku, jom tengok kat MILKADEAL ni. Citer banyak malas lah, banyak lagi kerja aku nak kena buat nih...

0 tengah makan stoberri:

Post a Comment