Friday, July 15, 2011

Semakin Bertuah Nampaknya

Wah nampaknya salah lah tekaan aku dulu. Lately ni macam semakin bertuah lah pulak aku ni. Baru je rasanya 2 minggu lepas aku collect hadiah yang aku menang peraduan Women's Weekly tu tup..tup..dapat message dari Women's Weekly lagi yang kata aku menang hadiah peraduan Biore pulak.

Aku pun tak ingat berapa banyak peraduan yang aku masuk tapi rasanya selagi ada borang dalam megazine tu semua aku hantar. Ala-ala macam menjala ikan lah, paling koman dapat lah sekor dua. yang sangkut kan....kira memang betul lah teori aku tu..hee...

Ok.as usual en hubby adalah mangsa paling sesuai untuk tolong collect hadiah sebab jauh lah pulak nak ke Menara Citibank tu nak collect. Tq..en hubby ..hee...

Inilah rupa barangan Biore yang aku dapat hari ni. Banyak jugak isi perut paper bagnyer kali ni....

Ada whitening shower scrub. Ok..2 bulan tak payah beli sebab hari tu punnya Shower Gel pun tak pakai lagi.

Ini pun kira boleh buat stock gi London nanti sebab yang hari tu punya pun tak pakai lagi, ni dapat lagi 2 facial foam/wash pulak.
Ini pulak sun block cum make up base and wet tissue untuk remove make up. Yang ni memang aku selalu guna especially bila travel..sungguh mudah..eceh..promo sikit.

 Ini untuk hilangkan bintik hitam ke putih ke atau apa2 bintik lah yang ada kat hidung....

 Dan yang paling aku suka make up remover...baru je ingat nak beli hari tu, tapi dah dapat free....save duit aku..hee...

Akhir sekali kenalah bergaya dengan duta produk yang awal2 lagi sibuk nak menggayakan semua benda 2 tu....amacam..boleh???

2 tengah makan stoberri:

Ardini Humaira said... [Reply to Comments]

banyak nya kak! tahniah2 ;)
bestnye dapat banyak hadiah cemni

Anna said... [Reply to Comments]

Hehe...tu lah sungguh lah tak sangka :)

Post a Comment