Thursday, February 10, 2011

Yay..Boleh Conteng Muka

Yay, akhirnya sampai jugak peralatan menconteng muka yang baru. Walaupun aku cuma pakai benda ni sekali-sekala je bila datang angin nak melaram, kalau datang angin malas tu, mau aku pakai bedak Johnson anak aku je gi opis.

Btw, aku beli Victoria Secret Ultimate Make up Kit ni kat SINI. Bukanlah niat nak jadi mak andam pun, tapi saje..sebab dah memang jenis yang pantang nampak...tak gitew?




Set ni ada 30 kaler untuk menyonteng mata;
5 kaler untuk conteng bibir dan 5 kaler gloss untuk bagi effect bibir bersinar dan terjuih seksi..kononnya..
4 kaler untuk conteng pipi
Yang 3 lagi tu luminuous powder, transluscent powder dan bronzer (aku pun tak tau bila nak guna)
1 mascara, lip liner, eye liner dan 5 brushes

Menarik kan??? Kan..kan..kan???


2 tengah makan stoberri:

ardinihumaira said... [Reply to Comments]

bestnye... leh mekap dni pasni hehe

Anna said... [Reply to Comments]

Jangan, nanti tak rupa pengantin kang...

Post a Comment