Tuesday, February 1, 2011

Pengembaraan Bermula


Status terkini - sedang cuba menenggelamkan diri ke alam fantasi bersama TUJUH buah buku yang dah lama jadi perangkap habuk di atas rak buku. Boleh ke ni? Alah, bukannya ada orang nak check pun tapi just for my own satisfaction. 

Minggu ni kepala dah berat dengan macam2 benda yang tunggang terbalik kat opis, cuti panjang ni lah masa untuk ringan2kan beban kat kepala dan menyahtoksikkan semua masalah negara buat sementara. Cewah, sapa lah ko ni nak pikir masalah negara....hmm..only me and you know who know the best!

0 tengah makan stoberri:

Post a Comment