Sunday, February 6, 2011

Jom Main Matematik

Jom tengok what I bought for Lissa recently masa jejalan menghabiskan masa ..again ..kat ToysRus yang baru bukak kat Alamanda that day.

Ok, mainan ni ada 2 type, satu yang ajar bebudak macamana nak sambung ayat dan yang lagi satu mengajar bebudak simple mathematic operations macam yang ni. Rege pun cuma RM39.95.




Mainan ni ada 3 set kat dalam dia. First set ajar basic Math macam gambar kat atas. 

Second set pulak ajar operasi tambah.

Set yang last ajar operasi tolak.

Tapi mainan ni kenalah mak bapak tolong sekali. Kalau biar lepas bebudak tu main sendiri, memang jadi mainan puzzle semata lah.

4 tengah makan stoberri:

Mama Zharfan said... [Reply to Comments]

menarik gak ni :)
me suka main scrabbles :)

jom join Heartbeat!

Anna said... [Reply to Comments]

Good Game tu.

kaseh.alphalipid said... [Reply to Comments]

salam kenal...ezra here.would love to ask you something about HLP,hopefullly you can help.can i have your email address?/
mine is ezira17@gmail.com

thanks

Anna said... [Reply to Comments]

Salam Ezira,

My email ada kat tepi blog ni sebenarnya (dekat ngan shoutbox tu).

Btw just email me :-
mummymodern@yahoo.com

Post a Comment