Tuesday, December 21, 2010

BlogLarian



Ok en3 kali ni nak buat pasal BLOGLARIAN.

Apa tu BlogLarian? Adakah blog tu untuk orang yang suka berlari? pelarian? pelumba lari? atau blog yang boleh berlari? Hmm..yang last tu kira tak logik lah kan.

BlogLarian ni banyak info menarik tentang cara mudah nak blogwalking dan macam-macam info lain yang berguna especially kepada blogger2 yang baru nak berblogging macam aku ni ler.

Oh ya, untuk melengkapkan en3 ni, aku kena buat satu slogan pasal blogwalking ni:-

  "Saya suka berblogwalking kerana dapat menambah kenalan baru, mempromosikan blog secara tidak langsung dan dapat menimba ilmu dari blogger yang berjaya dan berpengalaman"


Lepas tu aku nak tag 3 rakan blogger lain pulak:-



Okay, itu je benda2 yang wajib di buat. Kepada yang berminat nak join, boleh terjah kat SINI.

1 tengah makan stoberri:

fazilzura said... [Reply to Comments]

salam kenalan ..

kite dh wat dh tag ni lalink

Post a Comment