Friday, September 20, 2013

Contest Baby Ibu Part 1


Contest..contest...contest...

Hihi..lama dah tak update blog tetiba nak join contest wakaka..memang tak de kerja betul. Anyway, saja ja lah suka-suka, kalau ada rezeki boleh dapat hadiah yang best dari BabyIbu ni.

Kepada yang nak join, kat bawah ni syarat2 dan hadiah2 menarik yang bakal di menangi.





Tempoh

12  September 2013 - 31 Oktober 2013


Syarat Penyertaan
  • Letak banner contest di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Link BabyIbu  dalam bloglist anda
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
    • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda bergaya dengan berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) 
    • Jika anda mempunyai beberapa orang anak, satu entri untuk  setiap anak
    • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya - Pertandingan terhad kepada si comel berumur 1 hari hingga  6 tahun.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke penganjur BabyIbu  dan juga semua penaja - rujuk di bawah (no link back will be disqualified)
  • Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
  • Pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik. Semua keputusan adalah muktamad.
  •  
Hadiah 
Hadiah Utama
Cute Drawer tajaan YourBabyWardrobe

Hadiah Tempat Kedua
    (Dua  Pemenang - Kategori Boy dan Kategori Girl)
    Travel Mat tajaan BabyIbu Shoppe


Hadiah Saguhati
Kategori Boy (3 Pemenang)
Custom Made Kopiah tajaaan Untuk C Comel


Kategori Girl (3 Pemenang)
Custom Made Charm Bracelet tajaan The Aura Handmade Little Trinket


Penaja
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dan ini lah dia gambar cik Hana berhari raya :)
HANA MARISSA BINTI MOHD. FAIRUZ
9 BULAN

0 tengah makan stoberri:

Post a Comment