Wednesday, September 29, 2010

Penantian Satu Penyeksaan Part 2

Hu..hu..hu..

memang lah penantian tu satu penyeksaan. Aku dah mula rasa nak demam ni. Pagi2 lagi rama-rama dah berterbangan dalam perut aku nih. Apa lagi yang aku tunggu ni? Result IELTS ler. Ari tu masa ambik test dia kata result boleh check kat Internet on 29 September 2010. Pagi2 tadi aku dah check tapi tak do lagi. Apa tak start keje lagi ke? Hm.. makin lama tunggu makin saspen aku ni....

Berapa lama lagi nak tunggu da?

0 tengah makan stoberri:

Post a Comment