Sunday, September 26, 2010

Baby Raya Baby Bergaya Contest

Okie, another contest to join. Kali ni contest anjuran Ibu Batrisyia. Kepada kengkawan yang nak turut sama memeriahkan majlis boleh tengok syarat2 penyertaannya kat SINI ye.

Hadiah bagi contest ni pulak di sponsor oleh :-

Tarikh tutup contest pada 15 Oktober ni ye.

Inilah gambo anakku..actually gambo yang sama gak cuma kali ni emang sesuai ngan tema contest ni suh pakai baju raya.

Nama : Aliff Fikriyy bin Mohd. Fairuz
Umur : 11 Bulan
Tarikh Lahir : 20 Oktober 2009
email : mummymodern@yahoo.com

Okie Aliff, semoga Aliff berjaya.

4 tengah makan stoberri:

ibu_BatRiSya @wardah said... [Reply to Comments]

dlm entry ni letak jugak link contest ok !
then buh banner penaja sekali kat sidebar beserta link blog diorng...
mekasih sbb join =)

ibu_BatRiSya @wardah said... [Reply to Comments]

dah follow kami semua?
sy check kat profile lum lg...hehe

ibu_BatRiSya @wardah said... [Reply to Comments]

serius, xleh tgk blog yg u follow...maybe setting hide kan blog yg di follow so awk je yg nmpk kut ikon?

ibu_BatRiSya @wardah said... [Reply to Comments]

ok dah...
cuma....banner penaja kasi sama cam org lain, amik banner yg kat entry contest tu ye..

Post a Comment