Wednesday, April 14, 2010

Langkah Pertama

Disini bermula satu cerita...jeng..jeng..jeng...

Wakaka, macam intro novel lah pulak. Hmm.. well, this is my first entry for my own personal blog. Memang dah lama join dunia blogging ni tapi tak pernah terfikir nak ada blog khas untuk catatan hidup diri sendiri. Memang sejak azali lagi dah macam tu. Yelah kalau zaman dulu-dulu perangainya memang suka kumpul diari tapi mula-mula je rajin tulis tapi lepas sebulan hampeh. Hangat-hangat tahi ayam namanya tuh. Sama juga ngan kewujudan blog ni, takut jadi macam tu je nanti. Nasib baiklah blog ku yang dua lagi tu mainly untuk business, kalau tidak rasanya Sadaqallahulazimlah jugak jawabnya.

Anyway, kena kuat semangat nak menulis ni. Harap-harap panjanglah umur blog ku yang satu ni ye. Kepada kengkawan, sila lah bagi moral support ek.

Hingga ketemu lagi...

0 tengah makan stoberri:

Post a Comment